Over Ons

Over het bedrijf

Als u besluit om zaken te gaan doen met ons dan kiest u voor een betrouwbare zakenpartner. De afgelopen jaren hebben wij een mooie constante groei doorgemaakt in het aantal visspecialisten met wie wij zaken zijn gaan doen. En daar willen wij natuurlijk mee doorgaan. Investeren in nieuwe relaties, maar zeker ook in bestaande.

Muijs Seafood is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, centraal gelegen in ons land waardoor wij een groot verzorgingsgebied hebben. Ook voor de aanvoer van producten werkt dit prettig. Door de ligging van ons pand kunnen wij snel beleverd worden. Ons pand is overigens splinternieuw en daarmee klaar voor de toekomst. Met de recente ingebruikname hiervan voldoen wij ruimschoots aan
alle wettelijke eisen die gesteld worden op het gebied van HACCP, hygiëne maar bijvoorbeeld ook duurzaamheid.

Ons team

De broers Wim en Theo Muijs hebben hierbij als directie ieder een eigen specialisme: Theo legt zich met name toe op de inkoop via de visafslagen en op het aansturen van de productie terwijl Wim zich vooral richt op de inkoop uit Noorwegen en op de prijsstelling en het assortiment. Met hen heeft Muijs Seafood een lange historie van vakmensen in huis. Zij zijn alweer de vierde generatie die dit vak met veel passie vervullen.

Verder hebben wij verkoopteams voor de klanten die bezorgd krijgen in de verschillende regio’s in Nederland en voor Spakenburg. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor alle relaties. Verderop vindt u meer informatie.

Ook voor de productie, het klaarzetten van uw orders en het bezorgen daarvan werken wij met mensen die vaak al jaren bij ons in dienst zijn. Zij weten precies wat de wensen zijn en zij denken daarin graag mee.